AMARA MAY AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amara May Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 20:45 Twee curries vond ze beide tegenvallen. Zat aan een van de curries een beetje een vis smaak en ik hou niet van vis
25 mrt 2024 om 21:43 Smakelijk, snel, vriendelijke bezorgers!
24 mrt 2024 om 17:31 Snelle bezorging! Samosa was niet helemaal warm, maar de curry en groente met cashew gerecht was heerlijk (en stomend heet). Hele aardige bezorger
3 mrt 2024 om 13:14 Eten snel bezorgd maar alles lekte & zat onder de olie. M’n gerecht week af van de omschrijving op thuisbezorgd, teleurstellend. Wij eten vaak Tom Kah Kai soep. Maar deze was niet lekker! Erg dik, alsof je een blik kokosmelk opdronk. Eten wel vers.
13 feb 2024 om 22:50 Goede smaak eten, hele snelle bezorging, aardige bezorgers!
13 feb 2024 om 5:00 Super fast delivery, nice crispy vegies with Thai food. Ok priced compared with others.
3 feb 2024 om 20:05 Great food, Thai, good pasta too! Super quick with delivery and kind service.
31 jan 2024 om 0:01 I asked what the brownish black stuff in the curry but sorry, didn’t get a satisfied answer and totally lost the appetite..
23 jan 2024 om 21:58 Prima, maar gezien de reviews had ik beter (meer authentiek) verwacht. Smaak best ok, maar rijst overcooked (zelfs voor sticky rice), grote stukken tomaat in de groene curry en Crunchy hot wings niet crispy helaas. Groene curry wel lekker.
23 dec 2023 om 9:30 Heerlijk eten
9 dec 2023 om 20:05 Mwoah, gezien de recensies had ik mij er wat meer van voorgesteld. Jammer dat er geen foto’s toegevoegd kunnen worden. Het eten lag op z’n kant hierdoor was er veel saus gelekt. Sterren voor de moeite maar qua smaak en presentatie niet best. Jammer
6 dec 2023 om 18:33 Beste Thai van Amsterdam, heerlijk vers eten en ontzettend lekker